Loading...
  • Kontakt: +381 11 406 9027

Zašto Curasept?

Curasept kompanija osnovana je 2001. godine u Italiji i od tada predstavlja najbolji izbor kvalitetne opreme za oralnu higijenu, sa prepoznatljivim dizajnom četkica za zube. Pomalo futuristički pristup oralnoj higijeni nije slučajan - stručnjaci u Curasept Srbija smatraju da je inovativnost neophodna u stomatologiji, kao oblasti medicine koja se razvija i napreduje, a sa njom i znanja i umeće naših stomatologa.

Curasept opremu za oralnu higijenu pronaći ćete u svim bolje opremljenim apotekama i drogerijama, i to sa razlogom.

Najkvalitetnije klasične i interdentalne četkice za zube, paste za zube, tečnosti za ispiranje usta, gelovi i konac za čišćenje zuba proizvodi su koji čine dnevnu rutinu brojnih građana koji su poslušali savete stomatologa i odlučili se za Curasept

U ponudi je veliki izbor četkica za zube za različite potrebe korisnika - od ekstremno mekanih vlakana i za najosetljivije desni, do srednje mekanih vlakana i četkica namenjenih deci i onima sa privremenim protezama, koje zahtevaju posebnu negu i malo više izdvojenog vremena.

U nadi da će naši proizvodi zadovoljiti i Vaša očekivanja u održavanju oralne higijene, sa nestrpljenjem očekujemo da čujemo Vaše utiske o našim proizvodima. Budite slobodni da nas pozovete ili nam pišite ako imate nekih nedoumica u vezi proizvoda. Na ovom linku se nalaze kontakt podaci, a ne zaboravite da nas zapratite i na Instagramu i Facebook-u kako biste bili u toku sa aktuelnostima u našoj ponudi.

BACK TO TOP